Eva Optic RX Eco 20Watt LED onderwaterlamp (3000K)

Eva Optic RX Eco 20Watt LED onderwaterlamp (6500K)

Met de RX Eco heeft u sfeervolle onderwaterverlichting in uw zwembad; geschikt voor ieder type privézwembad. Eenvoudig realiseerbaar én voor een vriendelijke prijs.

Lamp kleur Daglicht Wit 6500K - inclusief voeding

€ 720,00
Inclusief belasting
 Geleverd binnen 3-4 werkdagen
 

Security Policy

 

Transport

 

Retour zendingen

Omschrijving

Maar u kunt uw zwembadbeleving nóg completer maken met de EVA RX Smart meerkleurige onderwaterverlichting. De nieuwe RX Smart is een DMX-gestuurde 20W RGBW lamp voor privézwembaden. De RX Smart werkt via het universele DMX512 protocol. Een kleurenspektakel geheel naar wens samengesteld. Verander de lichtkleur of scène, met een afstandsbediening, touch screen paneel, draaidimmer of via de app, met uw eigen tablet of smartphone.

Uw hele zwembadbeleving onder één bediening
Synchroniseer de RX Smart onderwaterlampen via DMX naadloos met EVA’s meerkleurige downlights en spotlights in uw tuin en op uw terras. Koppel ook de EVAstream en andere apparatuur (bijv. terrasheaters) aan het systeem. Met de EVO controller stuurt u alles centraal aan, eventueel i.c.m. met tablet of smartphone.

Voor halogene vervanging: EVA R6 RGB
Heeft u nog halogene onderwaterlampen? Dan zijn uw opties voor een upgrade beperkt. Uw verlichtingsinstallatie, met een 2-draads powerline, is niet compatibel met reguliere meerkleurige DMX-lampen. Voor een dergelijke situatie bieden wij echter ook een meerkleurige oplossing! De R6 RGB biedt meerkleurige verlichting via een gewone tweedraads powerline (geen DMX). Basis kleursynchronisatie voor maximaal 6 lampen. Kies één van de standaard voorgeprogrammeerde kleuren of kleurwisselscènes en geniet.

IP-waarde

IP68

Opgenomen vermogen

20W constant output (10% tolerance) – IPC

Type LEDs

6x RGB high-power multi chip LEDs, enkel voorzien van gekleurde leds

Lichtkleur

RGBW,  6500K

Max. watertemperatuur

40°C

Max. installatiediepte

25 meter

Diameter

ø 118 mm

Kabellengte

10m (standaard)

Omgevingstemperatuur voedingkast

-20°C tot +40°C

Type voedingkast

IP65

Beveiligingen

Kortsluiting, overload, overvoltage, SELV equiv., Class 2 output, dubbel geïsoleerd

Garantie

4 jaar


Download datasheet

Product specificaties