Bowman 5113-1 - Titanium Warmtewisselaar

Bowman 5113-1 - Titanium Warmtewisselaar

De bowman warmtewisselaars zijn zeer efficiënt en zeer betrouwbaar voor het verwarmen van water van zwembaden, spa’s en hot tubs, voor zowel privé als commercieel gebruik.

Er zijn 2 reeksen verkrijgbaar, één voor gebruik met een boiler en een tweede voor gebruik met zonnecollectoren of een warmtepomp. Het unieke concept en de technologie van de Bowman warmtewisselaars verzekert een veel efficiëntere warmtewissel, een grotere betrouwbaarheid en een langere levensduur.

€ 484,00
Inclusief belasting
 Geleverd binnen 3-4 werkdagen
 

Security Policy

 

Transport

 

Retour zendingen

Omschrijving

Debiet bad 12 m³/h
Zwembad capaciteit boiler 50 
Debiet boiler 3 m³/h
Capaciteit boiler 16 kw
Capaciteit boiler 55000 BTU/h



Eigenschappen
  • Levensduur: Verkrijgbaar met buisjes in titanium of kopernikkel
  • 10 jaar garantie: Op de titanium modellen zit een garantie van 10 jaar tegen roest.
  • Energie besparing: Warmt het zwembadwater tot 3x sneller op dan andere toestellen.
  • Thermostat pockets: Integrale 7mm thermostat pockets (op de meeste modellen) voor een eenvoudigere installatie
  • Eenvoudig in onderhoud: De behuizing is makkelijk los te maken waardoor reinigen en onderhoud heel snel en makkelijk gaan.
  • Makkelijke installatie: De populaire5113 en 5114 modellen hebben aansluitingen in kunststof en kunnen dus makkelijk verbonden worden met het overige leidingwerk van een zwembad.
Voordelen

Energie besparing

Met meer warmtewissel-buisjes dan de meeste modellen van andere fabrikanten, is de warmtewissel veel efficienter, waardoor het water tot 3x sneller kan verwarmd worden. Wat dan weer zorgt voor minder energie kosten en minder CO2 uitstoot.

Corrosiebestendig materiaal

De warmtewisselaar is beschikbaar in titanium of kopernikel uitvoering, waardoor hij voor elk type bad kan gebruikt worden.

Uitstekende betrouwbaarheid

Fabricatie in Engeland volgens de BS EN ISO 9001-2008 normen, er zijn verschillende tienduizenden units operationeel, wereldwijd.

Nieuw model voor hot tub

Het nieuwe super compacte model 5113-1 levert tot 25kW warmtewissel! ideaal voor hot tubs, spas en kleine zwembaden tot 50m³.

Product specificaties