Zwembad water testers

Zwembad water testers

€ 392,00
1 tot 2 werkdagen

NIEUW: Het slimme meetinstrument voor uw zwembad

De Ondilo ICO Smart Pool Partner is een genetwerkt zwembadeiland. Het toestel voert automatisch metingen uit, analyseert deze en geeft aanbevelingen die je direct op je smartphone kunt ontvangen.

Er is ook de mogelijkheid om een ​​alarmmelding in te stellen als de ICO rechtstreeks is aangesloten op een internetrouter of is ingebeld in een wifi-netwerk.

Eenmaal geïnstalleerd blijft de compacte ICO permanent in het zwembad om permanent informatie te kunnen geven over de waterkwaliteit, het weer of de alkaliteit. De ICO bewaakt continu de waterkwaliteit van uw zwembad en geeft informatie over de pH-waarde, de temperatuur, het desinfecterende gehalte zoals ORP / Redox, zouten en mineralen.

Geen limiet aan de grootte van het zwembad of de spa, ICO past zijn aanbevelingen aan elk volume aan.

De bijbehorende app voor uw smartphone is gratis toegankelijk en beschikbaar in 10 talen. Compatibel met Android en iOS.

De ICO is voorzien van een Wifi / Bluetooth chip voor een optimale verbinding met uw eindapparaat.

Oplaadbare 5V-batterijstekker met lange levensduur incl. USB-oplaadkabel
Made in EU.

€ 495,00
€ 550,00 -€ 55,00
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

UIT VERKOCHT NIET MEER LEVERBAAR

Regelmatig testen van zwembadwater is essentieel voor een effectieve desinfectie en controle van de pH-waarde. De nieuwe Palintest Pooltest 3 is hiervoor de ideale oplossing – een instrument met 3 parameters. Snel, nauwkeurig en gemakkelijk in het gebruik. De meter is voorzien van een automatische nulstand-herkenning en een geheugen voor de laatste tien metingen.

€ 19,95
Voor 14 uur besteld volgende werkdag geleverd.
Ben jij er niet zeker van dat het water waarin jij en/of je kinderen willen zwemmen wel veilig is? Daar kom je snel achter met behulp van deze tabletten. In dit handige pakketje (in reisformaat) zitten 20 tabletten (DPD nr1) om de chloorwaarde mee te bepalen en 20 tabletten (Phenol Red) om de ph-waarde mee vast te stellen. Dat betekent dat je maar liefst 20 zwembaden/bubbelbaden/hot tubs kunt testen!
€ 12,25
Voor 14 uur besteld volgende werkdag geleverd.

Lovibond Navulverpakking voor Scuba II
Navulverpakking van reagens tabletten voor Scuba II electronic pool & spa tester.

Inhoud:

20 DPD No.1 Photometer tabletten
10 DPD No.3 Photometer tabletten
10 Phenol Red Photometer tabletten
10 CyA-Test tabletten
10 Alka-M-Photometer tabletten

€ 13,95
voor 14.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Aquachek Test & Treat is geschikt om zwembad of spa te testen op de waterkwaliteit.

De Aquachek Test & Treat toont de hoeveelheid totale chloor, gebonden chloor, alkaliniteit, cyaanzuur en de pH-waarde van het water. De volledige waterbalans kan gecontroleerd worden met één strip. De resultaten kunnen door middel van je smartphone worden uitgelezen. Ideaal dus!