Aquachek Test & Treat

Aquachek Test & Treat

Aquachek Test & Treat is geschikt om zwembad of spa te testen op de waterkwaliteit.

De Aquachek Test & Treat toont de hoeveelheid totale chloor, gebonden chloor, alkaliniteit, cyaanzuur en de pH-waarde van het water. De volledige waterbalans kan gecontroleerd worden met één strip. De resultaten kunnen door middel van je smartphone worden uitgelezen. Ideaal dus!

€ 13,95
Inclusief belasting
 voor 14.00 besteld, dezelfde dag verzonden
 

Security Policy

 

Transport

 

Retour zendingen

Omschrijving

AquaChek Test & Treat teststrips met app functie

Op zoek naar goedkope teststrips voor je zwembad of spa, maar wel kunnen vertrouwen op een digitale analyse van de gemeten waardes? Met de AquaChek Test & Treat teststrips kan dat. Na de analyse lees je in de app precies wat je moet doen om waardes, zoals chloor en pH weer op het juiste niveau te krijgen. De smartphone app is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android. Bij de Test & Treat teststrips ontvang je een Nederlandse handleiding.

Gebruiksaanwijzing AquaChek Test & Treat

Dompel een AquaChek teststrip in je zwembad- of spa water (ong. vijf seconden). Haal de teststrip uit het water en wacht vervolgens 15 seconden. Leg de teststrip neer en maak een foto met de smartphone app. De app gaat nu de waardes analyseren. Na de analyse ontvang je direct een overzicht met de stappen die je moet nemen om de waterbalans weer in orde te krijgen. Test je water bij intensief gebruik ongeveer vier keer per week.

Wat kan ik meten met de AquaChek Test & Treat?

  • Chloor
  • pH
  • Alkaliteit
  • Cyaanzuur

Product specificaties