Pooltester PT100

Pooltester PT100

Ben jij er niet zeker van dat het water waarin jij en/of je kinderen willen zwemmen wel veilig is? Daar kom je snel achter met behulp van deze tabletten. In dit handige pakketje (in reisformaat) zitten 20 tabletten (DPD nr1) om de chloorwaarde mee te bepalen en 20 tabletten (Phenol Red) om de ph-waarde mee vast te stellen. Dat betekent dat je maar liefst 20 zwembaden/bubbelbaden/hot tubs kunt testen!
€ 19,95
Inclusief belasting
 Voor 14 uur besteld volgende werkdag geleverd.
 

Security Policy

 

Transport

 

Retour zendingen

Omschrijving

Hoe werkt het?
Neem een sample van het water dat je wilt testen. Neem niet alleen water van het oppervlakte, maar 'schep' ietsje dieper. Nu heb je het water dat je wilt onderzoeken in je testbakje. In het testbakje zitten twee vakjes. De linker is voor het testen van de pH-waarde, de rechter voor de chlorine. Doe in het linker vakje een Phenol Red tabletje, en in het rechter vakje een DPD nr 1 tabletje. Druk de tabletjes rechtstreeks vanuit de blister in het bakje zonder hem met je handen aan te raken, dan heb
je de meest betrouwbare uitslag. Doe het deksel goed op het bakje en schud een paar keer heen en weer. Vervolgens kun je de kleur aflezen om te bepalen welke waardes in het water aanwezig zijn. Makkelijk toch?

Specificaties

  • Afmetingen doosje: ca. 11x9x4,5 cm
  • Merk: Pool ID
  • 3 blisters met 10 tabletten DPD nr1
  • 3 blisters met 10 tabletten Phenol Red



Product specificaties

4049991081809

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...