Dura V 10kW  (40 m³)

Dura V 14 kW (60 m³)

De toonaangevende Dura V warmtepompen zijn 'on/off' modellen die een COP van 7 en meer kunnen bereiken. Ze hebben een innovatief verticaal ontwerp en zijn uitgerust met uitstekende componenten. Geschikt voor het verwarmen van zwembaden en spa's het hele jaar door. Er zijn 4 modellen beschikbaar.

ZOLANG DE VOORRAAD STREKT!!
€ 2.250,00
Inclusief belasting
 Geleverd binnen 3-4 werkdagen
 

Security Policy

 

Transport

 

Retour zendingen

Omschrijving

Eigenschappen
  • COP 7,6
  • Eenvoudig te gebruiken digitaal bedieningspaneel
  • Laag geluidsniveau ventilator met twee snelheden
  • Titanium warmtewisselaar
  • Bedienen tot -10 °C omgevingsluchttemperatuur
Hoe werkt het?

FullFlowTM:

Zorgt voor een maximale waterdoorstroming door uw warmtepomp. Het is niet langer nodig om een bypass te installeren om het debiet van het water te regelen. Dit is een duidelijk installatievoordeel voor bijna alle DURAHEAT-warmte pompen.

Plug and play:

Compacte warmtepomp, voor bovengronds zwembaden, die u zelf kunt aansluiten. Meer informatie over deze systemen vindt u in ons artikel.

NoFrostTM:

Technologie en materialen die worden gebruikt om ervoor te zorgen dat uw warmtepomp niet bevriest tijdens de winter, mocht u vergeten zijn het overtollige water af te voeren. U vermijdt onnodige kosten en in het voorjaar hoeft u niet te wachten tot uw installateur het probleem heeft opgelost voordat u van het zwemseizoen kunt genieten.

HotDefrostTM:

Revolutionaire technologie die vorst verwijdert zonder het water van uw zwembad af te koelen. In ongeveer 3 minuten wordt de buitenbehuizing van uw warmtepomp automatisch ontdooid. Ideaal voor spa's en kleinere zwembadvolumes, omdat het abrupte afkoeling voorkomt, wat een bekend probleem is bij traditionele ontdooiingssystemen.

Geen corrosiecorming aan de behuizing:

Alle componenten van de DURAHEAT warmtepompen zijn uitsluitend gemaakt van roestvrije materialen en garanderen een langere levensduur.

CondensFluxTM:

Veel modellen van de DURAHEAT warmtepompen zijn uitgerust met een slim ontwerp dat het condenswater uit de warmtepompbehuizing op één plaats verzamelt en via een kleine leiding afvoert. Zo vermijdt u een waterplas rond uw pomp die met een lek kan worden verward.

Verticale warmtepompen:

Deze warmtepompen zijn efficiënter dan horizontale warmtepompen. Ze maken minder geluid en nemen minder ruimte in beslag wat betreft de configuratie van de luchtstroom. Het ontwerp van de warmtepompbehuizing ziet er veel mooier uit.

DURALINK:

De 'V' en 'VI' DURAHEAT warmtepompen kunnen draadloos via afstandsbediening worden bediend.



Gewicht 62 kg
Breedte 730 mm
Hoogte 810 mm
Debiet m³/h
Aansluiting IN 63 mm
Aansluiting OUT 63 mm
Aanbevolen Zwembadvolume 60 
Test voorwaarden 27°c lucht - 26°C water - 80% luchtvochtigheid
Verwarmings capaciteit 14.6 kw
Vermogen kw
COP 7.3 COP
Test voorwaarden 15°c lucht - 26°C water - 70% luchtvochtigheid
Verwarmings capaciteit 10 kw
Vermogen 1.7 kw
COP 5.9 COP
Geluidsniveau 50 db
Vermogenstoevoer 230 V / 50 Hz / 1 Phase
Werkings temperature -10/40 °c
Maximale stroom 11 A
Nominale stroom 9.1 A

Product specificaties