Zout-elektrolyse Hayward Aqua Rite Pro   Low Salt tot badinhoud 50 m³

Zout-elektrolyse Hayward Aqua Rite Pro Low Salt tot badinhoud 50 m³

• De best verkochte zout-elektrolyse chlorinator ter wereld, voor privé-zwembaden met een inhoud tot 50m³.

• Gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, zeer laag zoutgehalte en een hoog prestatieniveau zijn de belangrijkste kenmerken.

• Werkt met turbo zoutcel en zeer laag zoutgehalte, tussen 1 en 3 gram/liter (minder risico op oxidatie). Ompolen zoutcel elke 120 minuten.

€ 2.495,00
Inclusief belasting
 2 tot 3 werkdagen
 

Security Policy

 

Transport

 

Retour zendingen

Omschrijving

De Aqua Rite Pro Low Salt + Meet en doseer is een zout-elektrolyse systeem dat perfect de desinfectie van het water verzorgt met minder zout in het water. Doordat er aan het zwemwater maar 1 tot 3 gram zout per liter toegevoegd hoeft te worden is het risico op oxidatie op RVS inbouwdelen minder.

Door een elektrische stroom door de zoutcel te sturen wordt het zout ontleed in diverse stoffen die perfect het zwemwater in conditie houden. De elektrolyse cel wordt in de retourleiding naar het zwembad van de technische installatie geplaatst. De regelkast welke door middel van een duidelijke menusturing de zoutcel aanstuurt heeft een helder display en geeft de actuele waarden van het bad weer.

Om zout elektrolyse effectief te laten werken moet de pH stabiel gehouden worden tussen 7.2 en 7.6. De flow door de cel moet minimaal 2,9 m3/ uur bedragen en het zwemwater moet minimaal 15 graden celcius zijn alvorens de elektrolyse mag worden gestart. De ideale werking wordt verkregen door de standaard meegeleverde Sense en Dispence unit in combinatie met de Aqua Rite Pro, er wordt dan een systeem verkregen waarmee de gewenste waarden van redox en pH in het water automatisch worden gecontroleerd. Deze Hayward Aqua Rite Pro-low salt is geschikt voor zwembaden tot 50 m3.

Product specificaties