Dolphin Active Liberty

Dolphin Active Liberty

Geleverd met accu, dus draadloos werkend. Met de meegeleverde afstandsbediening kan eenvoudig het programma gekozen worden waarmee de bodem, wand en waterlijn van het zwembad gereinigd dient te worden. Deze automatische bodemzuiger is geschikt voor zwembaden met een vloeroppervlak tot 40m2 .
€ 2.879,00
Inclusief belasting
 Er zijn niet genoeg producten op voorraad
 

Security Policy

 

Transport

 

Retour zendingen

Omschrijving

Een zwembad moet ook schoon worden gehouden. De meeste vuildeeltjes zinken uiteindelijk naar de bodem van het zwembad. Deze vuildeeltjes kunnen worden opgezogen met een waterstofzuiger. Er zijn handzuigers en automatische zuigers.

De Active serie is de beste en mooiste serie van ’s werelds grootste fabrikant Maytronics. De Active Liberty is een automatische elektrische bodemzuiger met accu (werkt dus draadloos) welke de bodem en de wanden van het zwembad reinigt. In te zetten in zwembaden met een maximale lengte van 12 meter.

De Active Liberty heeft 3 verschillende reinigingsprogramma’s van respectievelijk 1,5/2,5 en 3,5 uur en wordt geleverd inclusief een afstandbediening. Uitgevoerd met combi borstels waardoor de zuiger geschikt is voor baden met een gladde oppervlakte. Voorzien van Gyroscope navigatiesysteem en signaal bij vol filter (filters via de bovenzijde bereikbaar)

Wordt geleverd inclusief een verrijdbare transportwagen. Fabrieksgarantie 3 jaar.

Product specificaties