FIX A LEAK ( Repareer een lek )

FIX A LEAK ( Repareer een lek ) 1 liter


FIX-A-LEAK:

Is een gemengd geconcentreerd materiaal dat is ontworpen om lekken in vrijwel elk materiaal af te dichten: kan worden toegepast voor lekken in de mantel en werkt even goed in sanitair: maakt gaten met een diameter van 1/8 " dicht: vormt een permanente afdichting. Gebruik 1 liter per zwembad tot 85 m3 . Gebruik niet meer dan 1 liter per 20 m3 / 5.000 gallons water

Te gebruiken bij:
Spa, Zwembaden, Verwarmingsleiding, vloerverwarming,alle leidingen die onder druk staan.( zonder filtersysteem)


€ 55,95
Inclusief belasting
 voor 14.00 besteld , dezelfde dag verzonden
 

Security Policy

 

Transport

 

Retour zendingen

Omschrijving

AANWIJZINGEN

* Goed schudden voor gebruik

* Bypass FILTER MEDIA alvorens FIX-A-LEAK aan water toe te voegen
Zandfilters: set filterklep om te recirculeren Andere typen: verwijder patronen DE-elementen uit filtertank Ga vervolgens door lege tank te circuleren( NIET FILTEREN)
Voeg, terwijl de pomp draait, FIX-A-LEAK langzaam toe via skimmer of voor een andere zuiginlaat.Na toevoeging van FIX-A-LEAK de zuigkracht aanpassen aan de hoofdafvoer. Als dit niet mogelijk is, kan de stofzuiger ook worden gebruikt, gewoon door de stofzuiger in het diepste deel van het zwembad te plaatsen en aan te sluiten op een normale vacuümaansluiting. FIX-A-LEAK is erg zwaar en zakt vrij snel naar het laagste punt. Het moet weer in suspensie worden geroerd, handmatig met een bezem of mechnisch met een geautomatiseerde zwembadreiniger om de 4-6 uur. tijdens circulatie van water.Blijf water recirculeren totdat het lek is gestopt.Markeer het waterniveau in het zwembad en controleer 2-3 dagen om te bepalen of het lek is gestopt.Nadat het lek is gestopt en de juiste tijd heeft gekregen om uit te harden (24-48 uur), kunt u terugkeren naar de normale filtratie. Zandfilters: Stel de filterklep in op filteren en hervatten normale werking. Spoel ongebruikte FIX-A-LEAK terug indien nodig.Andere typen: installeer het filter opnieuw in de tank en hervat de werking. Spoel desgewenst FIX-A-LEAK uit het filter indien nodig.

* OPMERKING * Laat cartridges met DE-elementen nooit drogen voordat ze worden gereinigd.De behandeling kan indien nodig worden herhaald.

Zuiglekken zijn meestal bekend door lucht vermengd met het water bij de retourkoppelingen. In de meeste gevallen lekken zuigleidingen alleen water wanneer de filterpomp is uitgeschakeld. Normale circulatie trekt eenvoudig FIX-A-LEAK weg van het lek en als de pomp wordt afgesloten, komt het materiaal eenvoudigweg niet bij het lek. U moet de waterstroom omkeren om het materiaal onder druk door het lek te persen. Bij voorkeur 5-10 psi. tot het lek is gestopt. Wanneer dit is bereikt, verhoogt u de druk geleidelijk tot 1 tot 1,7 bar / 15-25 psi. om een ​​goede afdichting te verzekeren.


Fix A Leak

Vloerverwarming .

Veel vloerverwarmingssystemen zijn uitgeschakeld vanwege kleine lijnlekken die niet kunnen worden gevonden of verholpen.

Huiseigenaren kunnen dan worden geconfronteerd met de kosten en installatie van een gedeeltelijk of geheel nieuw HVAC-systeem. Als zich een gat in een van de lijnen ontwikkelt, kan dit een stralende vloerramp zijn.

Als u een bedrijf kunt vinden dat bereid is om een ​​stralend vloerlek op te lossen, is de sloop van afgewerkte vloeren en beton, plus de kosten, ongelooflijk en is het mogelijk niet altijd bevredigend.

Er is echter een eenvoudige oplossing met behulp van Fix a Leak die meestal effectief is en de moeite waard kan zijn.

Methode:

Probeer de leiding met het lek te isoleren en gebruik een externe pomp en niet minder dan een 20 liter container.

Laat het water door de leiding circuleren en controleer de daling van het waterniveau in de container. Hiermee kunt u het waterverlies bepalen.

Als het niet te ernstig is, voeg dan de Fix a leak toe aan de container, na het volgen van de menginstructies, en laat de oplossing opnieuw door de lus circuleren.

Als en wanneer het niveau blijft, weet je dat je het lek bent gestopt.

Blijf 2-3 uur extra circuleren.

Maak de lijn vrij met lucht en laat deze 48 uur uitharden.

U kunt vervolgens de lijn tussen 10-20 psi testen.

Als de druk aanhoudt, voeg je water opnieuw toe, voeg de hitte en druk toe tot 15-20 psi.

In de meeste gevallen werkt deze methode 80-85% van de tijd.

U moet nu een lekreparatie hebben die vele jaren duurt.

Als deze methode onder uw omstandigheden niet effectief is, is een handmatige reparatie vereist.

 

Product specificaties

627987052084

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...