Zwembad Totaal
Zwembad en Spa Leverancier, bouw en ontwerp sinds 2010
Ma-Vrij: 13:00 - 16:00 + (31) 57869 0131

Zwembad Accessoires

Waterfuncties

Stromende bergstromen, borrelende bronnen en de golven van de oceanen hebben de mens sinds het begin der tijden gefascineerd en geïnspireerd. Water is het element waarin we ons ontspannen, kracht verzamelen en ons over het algemeen goed voelen.

Enthousiasme voor de sensuele ervaring was de motivatie voor de ontwikkeling van het Fluvo- product dat 50 jaar geleden werd opgezet. Fluvo is gespecialiseerd in innovatieve zwembadapparatuur en zet zwembaden en hydrotherapie-complexen al jaren om in tintelende waterwerelden.

Tegenwoordig staat het Fluvo- merk bekend om de meermaals bekroonde innovatieve technologie die het samenspel tussen water, licht en lucht beschikbaar en bruikbaar maakt voor individuen volgens het patroon dat is vastgelegd door Moeder Natuur.

Standaardcomponenten met een modulair ontwerp kunnen worden geassembleerd voor elke bouwstijl en vorm, en voldoen ook aan de hoogste esthetische vereisten. Dit betekent dat Fluvo door te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en technische normen, producten kan leveren voor openbare zwembaden, spa’s in exclusieve hotels en zeker ook voor uw eigen oase.

Jetstream

Met een Jet Stream in uw zwembad oefent u zowel fitness als kracht uit zonder de gewrichten te scheuren. Voor degenen die regelmatig willen zwemmen, raden we aan een jetstream-eenheid in het zwembad te installeren. Zwembad Totaal jet streams zijn zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd door Fluvo, Speck, Astral, Fitstral en Pahlén, die allen bekend staan ​​om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Wat u ook kiest, u krijgt een jetstream van de hoogste kwaliteit met de nieuwste technologie. Alles om u de beste omstandigheden te bieden voor een probleemloze en effectieve oefening.

Waarom fietsen onder water?

Poolbiking is een fenomenale nieuwe fietservaring in het zwembad die de principes van klassiek stationair fietsen (Spinning®) combineert met de gezonde en kalmerende krachten van water. Het is ontstaan ​​in Europa en heeft al een grote aanhang in Frankrijk, Spanje en Italië.

Waarom is wateroefening beter dan oefening op het land?

Onderzoek toont aan dat sporten in water veel voordelen voor de gezondheid en fitness oplevert en het wordt vaak gebruikt bij revalidatie.

Poolbiking werkt als fysiotherapie. Het is een uitstekende cardiovasculaire training en maakt gebruik van de voordelen van waterdrijfvermogen en weerstand om de beweging bijzonder zacht voor de gewrichten te maken. Dit proces zorgt voor een geweldige trainingservaring, geschikt voor iedereen, jong en oud.

Wat zijn de voordelen?

De voordelen zijn ongelooflijk en veel!

Het is uitstekend voor het vormen en verstevigen, inclusief cellulitis en zware benen syndroom, gewrichtspijn en revalidatie, evenals revalidatie en algemene fitheid en welzijn.

Hoeveel calorieën verbrand je in een sessie?

Waterbestendigheid helpt tot 600-800 kilocalorieën per uur te branden, afhankelijk van de intensiteit van uw training.

Hoe hard kun je werken?

Het is aan jou! Hoe sneller je fietst, hoe moeilijker het is.

Het geavanceerde ontwerp van de pedalen zorgt voor een progressieve weerstand, evenredig met de fietssnelheid en aangepast aan het tempo van uw fysieke conditie.

Is het geschikt voor iedereen?

Iedereen kan profiteren van deze klasse, ongeacht hun fysieke conditie; van atleten als een gratis trainingsmethode tot complete beginners en mensen die op zoek zijn naar een veilige en complete trainingservaring.

Het is geschikt voor toning, fysiotherapie en revalidatie, is uitstekend voor mensen met gewrichtsproblemen of cellulitis en als een algemeen trainingsprogramma om de conditie  te verbeteren. Degenen met reumatische aandoeningen, spataderen en andere gediagnosticeerde ziekten hebben de voordelen van aqua-cycling gemeld, maar moeten in alle gevallen vóór gebruik een arts raadplegen.

Zwembad Totaal & Speck pompen presenteert Badu Jet Turbo Pro

Met de Badu Jet Turbo Pro, lanceert Speck pompen een unieke tegenstroominstallatie voor het premium segment op de markt.

Het gelijkmatige en zachte stromingspatroon creëert een bijna natuurlijke zwemervaring in uw zwembad.