Zwembad Totaal
Zwembad en Spa Leverancier, bouw en ontwerp sinds 2010
Ma-Vrij: 13:00 - 16:00 + (31) 57869 0131

OVER ONS

WIE WE ZIJN

Zwembad Totaal bestaat nu al meer dan 10 jaar. Hoewel onze positie in de zwembad industrie indrukwekkend is, belangrijker is onze niet-aflatende toewijding om de huiseigenaar voorop te stellen. Om die reden hebben we meer dan 10 jaar  groei genoten. We hebben er altijd naar gestreefd om de beste ervaring in de branche te bieden. Onze toewijding en passie voor al het werk dat we doen vertaalt zich in gelukkige zwembad houders, vanaf 2019 is onze zwembad-bouw onder de hoede van TotaalBV.

logozwembadbouw1
consultation

           

Ons werk is gegarandeerd!
Wij bieden u alle informatie die nodig is om een ​​weloverwogen beslissing te nemen. We zorgen voor een uitzonderlijke communicatie met onze klanten. Wij bieden eerlijke prijzen en handige pakketten. We zijn deskundig, betrouwbaar en vriendelijk. Ons doel is om uw zwembad schoon en goed onderhouden te houden en onze klanten tevreden.

Onze Missie bij  Zwembad Totaal Bouw is om succesvol leverancier te zijn van toonaangevend zwembadonderhoud en buitenverbeteringen op de Nederlandse-markt. Bij Zwembad Totaal Bouw zullen we er altijd naar streven om een ​​plezierige levensstijl en uitstekende standaard voor al onze klanten en medewerkers te verbeteren. De sleutel tot ons succes zal altijd een uitstekende productcombinatie zijn die wordt ondersteund door een enorme vakkennis en toewijding.

Onze zwembaden en spa’s zijn ontworpen met uw behoeften en comfort in gedachten. Uniek voor uw stijl, we zullen met u samenwerken om een ​​zwembad te creëren dat de levensstijl die u wenst verbetert met eindeloze ontwerpmogelijkheden. Of u nu een moderne, strakke uitstraling of een naturalistische sfeer voorstelt die past bij woonomgeving, ons deskundige ontwerpteam werkt met u van concept tot constructie om uw visie in beweging te brengen. Als je het kunt dromen, maken we het.

Totaal B.V.   

W.H. van de Pollstraat 8

88191 DA Wapenveld

Kvk nummer: 75013045

BTW nummer: NL860108612b01

Tel: 0578690131

WE KUNNEN HET ZWEMBAD VAN UW DROMEN BOUWEN – BEL  ONS  0578690131 NU !!

Het bouwen van dergelijke zwembaden van hoge kwaliteit is alleen mogelijk omdat we kwaliteit nastreven en we absoluut dol zijn op wat we doen …

ONBERISPELIJKE KWALITEIT ZWEMBADEN

Zwembad & Spa Totaal  is gebaseerd op vakmanschap dat de verwachtingen overtreft en elke zwembad die we bouwen is echt een kunstwerk.

ONGELIMITEERDE MOGELIJKHEDEN

Onze zwembaden en spa’s hebben ongelimiteerde mogelijk heden tegen aantrekkelijke prijzen.

ZWEMBADEN VAN WERELDKLASSE

Onze zwembaden en spa’s zijn allemaal van Europese makelij en zijn daarom degelijk  en kwalitatief de beste ter wereld.

FINANCE YOUR SWIMMING POOL TODAY