Zwembad Totaal
Zwembad en Spa Leverancier, bouw en ontwerp sinds 2010
Ma-Vrij: 13:00 - 16:00 + (31) 57869 0131

Zwembad Totaal Bouw

LAAT ONS HET ZWEMBAD VAN UW DROMEN BOUWEN

Simpel gezegd, we zijn gepassioneerd over wat we doen. Service met een glimlach wordt standaard meegeleverd. Maar als dat niet genoeg is, kunt u een paar voorbeelden bekijken van onze Niveko zwembaden  om u te helpen beslissen. We hebben een reputatie ontwikkeld voor het leveren van ongeëvenaarde kwaliteit in elk aspect van onze zwembad-service, zodat elk element aan uw individuele eisen voldoet.

Dus je hebt het waarschijnlijk al geraden, we installeren zwembaden van hoge kwaliteit – maar dat is niet alles! We zijn bij elke stap van uw reis: van het eerste concept, het ontwerp van het zwembad tot en met de installatie en de nazorg van uw nieuwe zwembad. Met een uitstekende reputatie in het midden Nederland, kunt u ons vertrouwen met al uw wensen en behoeften; we doen het tenslotte al meer dan 10 jaar!

We ontwerpen en installeren niet alleen zwembaden, maar we zijn ook de toonaangevende dealer voor Niveko-zwembaden en Wellis -spa’s – de beste op de markt. Het stopt daar echter niet, we leveren en installeren ook alles, van zwembad & spa verwarmingssystemen en -afdekkingen tot filtersystemen en Sauna’s.