Zwembad Totaal
Zwembad en Spa Leverancier, bouw en ontwerp sinds 2010
Ma-Vrij: 13:00 - 16:00 + (31) 57869 0131

Luchtbehandeling.

Luchtontvochtiger

Wij bieden Luchtontvochtigers -verkoop, onderhoud en installatie

Binnen zwembaden vereisen veel onderhoud. Er komt bijvoorbeeld overtollig vocht vrij in de binnenruimte van het zwembad wanneer het zwembadwater oploopt tot zwemtemperaturen. Dit vocht is zwaar beladen met chloor- of broomdesinfectiemiddelen en tast alles aan waarmee het in contact komt. Indien ongecontroleerd gelaten, zullen schimmel en meeldauw uiteindelijk elke centimeter van een binnenzwembad faciliteit doordringen, evenals eventuele aangrenzende structuren. Om schimmel- en structurele problemen te voorkomen, kan investeren in de juiste luchtontvochtiger in het zwembad geld besparen en een gezonde omgeving voor klanten behouden.

DF 410 en 412 Horizontale centrale met kokernetwerkGamma DF met kokernetwerk beschikbaar in

 • 5 capaciteiten (35 tot 12l/u)
 • Optie: “luchtverwarming”(elektrische verwarming of warmwaterbatterij)
 • Optie: “waterverwarming” (watercondensor, slechts op DF 410-412)
 • Eenvoudig te installeren in technisch ruimte

Verlaag energiekosten voor Zwembadruimtes

Door de luchtvochtigheid en luchttemperatuur in het binnenzwembad te regelen, creëert een luchtontvochtiger een gestabiliseerde kamer omgeving. Het gebruik van een luchtontvochtiger vermindert het gebruik van buitenlucht, evenals de energie die wordt gebruikt om de lucht te verwarmen of te koelen.

Direct naar de Shop (Luchtontvochtigers)

AANBIEDINGEN

 • Luchtontvochtiger Sirocco Ambiance 55

 • 4399,-
 • Eenvoudig te installeren

  Voor een gezondere sfeer
  De ontvochtiger Sirocco voldoet op betrouwbare wijze aan de ontvochtingsbehoeften van het gebouw waarin uw binnenzwembad zich bevindt. Een economische, eenvoudige oplossing, het is eenvoudig te installeren en te bevestigen aan de muur in de zwembadruimte. Geen installatiewerk; geen aparte ruimte nodig. Het kan worden gebruikt voor zwembaden van verschillende grootte, voor meer comfor

 • NU KOPEN!