Zwembad Totaal
Zwembad en Spa Leverancier, bouw en ontwerp sinds 2010
Ma-Vrij: 13:00 - 16:00 + (31) 57869 0131

Renovatie, restauratie en renovatie van het zwembad

Als u overweegt uw zwembad te renoveren of te verbouwen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Na verloop van tijd kunnen alle zwembaden tekenen van leeftijd of slijtage vertonen. Uw ontwerp kan worden ingehaald door nieuwe ontwikkelingen, er kunnen wijzigingen zijn in uw gebruik van het zwembad of schade kan zijn veroorzaakt door onvoldoende onderhoud van het zwembad. Wat de redenen ook zijn, Zwembad Totaal Bouw kan uw zwembad en omgeving weer tot leven brengen.

We hebben veel ervaring met het renoveren van alle typen, ongeacht leeftijd of bouwtype. Zwembad Totaal Bouw biedt de kwaliteit en betrouwbaarheid die een gevestigde en professionele onderneming weerspiegelt. We kunnen een zwembad in zijn oude glorie herstellen of wijzigingen aanbrengen en de nieuwste technologie toevoegen om de waarde en het genot ervan nog verder te verbeteren.

Het renoveren van een oud, moe zwembad kan worden bereikt voor een fractie van de kosten van een nieuw zwembad, waardoor uw woning en levensstijl onmiddellijk worden verbeterd.

We bieden een breed scala aan verbouwings- en reparatiediensten voor zwembaden:

 • Zwembadvernieuwing
 • Zwembaduitrusting upgraden of vervangen
 • Zwembad/spa automatiseren
 • Nieuwe kleurenverlichting toevoegen of vervangen
 • Energiezuinige warmtepomp installeren
 • Folie of tegels repareren
 • Streamer of andere accessoires
 • Versleten filters en pompen vervangen
 • Een zoutwater elektrolyse systeem installeren
 • Vloeren reinigen, afdichten, kleuren of vervangen
 • Vervang of repareer oude, beschadigde of lekkende leidingen
 • Installeer een nieuwe zwembadfolie om lekken te voorkomen
 • Zwembad  repareren of upgraden
 • Douche ruimte maken, of reparaties uitvoeren

Rond, ovaal of rechthoekig: buitenzwembaden hebben niet alleen een andere vorm. Maar het is niet verkeerd om als eerste stap na te denken over de vorm die het beste bij u en uw tuin past. Zowel rond en ovaal als een rechthoekig buitenzwembad zijn beschikbaar als een ingebouwd bassin of als een goedkope oplossing voor het opzetten. Tuinbezitters kiezen in de meeste gevallen voor een rond zwembad vanwege ruimtegebrek. De ronde vorm is gewoon beter om in een kleine tuin te plaatsen. Degenen die het klassieker vinden en genoeg land bezitten, kiezen eerder voor de klassieke variant.

Ingebouwde zwembaden

Ingebouwde zwembaden zijn de visueel aantrekkelijk op langere termijn, maar ook de duurdere zwembadoplossing. Ze zijn ingebed in de grond en kunnen – met een dak en de juiste zwembadverwarming – zelfs in de koelere maanden worden gebruikt.

Het polyester zwembad

Geprefabriceerde mono zwembaden gemaakt van robuust, waterdicht vezel composiet polyester worden sneller geïnstalleerd dan een foliebad. De bouwtijd wordt daardoor vele malen verkort en ook de kosten worden duidelijk gereduceerd. Het nadeel: u kunt niet vrij de vorm van het bassin bepalen.

Het folie zwembad

Het foliebad is een ingebouwd zwembad die meestal wordt gemaakt van polystyreen bekisting  en beton om aan de sterkte te voldoen. Omdat de ingebouwde delen precies met dit buitenzwembad kunnen worden geïntegreerd, worden perfect gladde zwembadwanden gecreëerd, een groot voordeel van een foliebad is dat u iedere gewenste afmeting kunt kiezen, nadeel is de hogere bouwkosten .

Houten zwembad

Er zijn natuurlijke zwembaden waarvan de zwembaden zijn gemaakt van puur, gezond natuurlijk materiaal. Het is  zeer stabiel en duurzaam hout is hiervoor ideaal. Geen roestvrij staal, geen plastic nodig. Andere voordelen van een houten buitenzwembad zijn de goede thermische isolatie, die helpt het zwembad energiebesparend te laten werken. Dergelijke natuurlijke zwembaden hebben de voorkeur van degenen die vijvers willen die zijn gemaakt van duurzame materialen. Enige nadeel: de hoge prijs.

   

Langer zwemmen met een zwembadoverkapping

Ons klimaat levert niet elke dag het zwemweer dat we ons wensen. Steeds meer mensen gaan over tot het plaatsen van overkapping boven hun zwembad. Een zwembadoverkapping verlengt namelijk het zwemseizoen. Op onze video’s kunt u zien hoe u kunt zwemmen onder een zwembadoverdekking en hoe gemakkelijk u deze kunt openen.

Onze verschillende zwembadoverkappingen

In de afgelopen 20 jaar hebben wij vast ook bij U om de hoek een kap geïnstalleerd, elke situatie is weer anders, elke situatie is een uitdaging. Deze ruime ervaring en de verhalen van onze klanten gebruiken wij elke dag weer om een nog beter product te ontwikkelen, dat voldoet aan de hoogste kwaliteit eisen waarbij veiligheid, kwaliteit en het gebruiksgemak voorop staan.

Lage overkapping

Door de zachte eclipsbogen integreert een lage overkapping perfect in elke tuin. Deze functionele overdekking houdt het water langer warm en u kunt de kap eenvoudig openen bij mooi weer. Een groot voordeel: ook onder een lage overkapping kunt u zwemmen!

Hoge overkapping

Kiest u voor een hoge overkapping, dan kunt u zelfs uw tuinset naast het zwembad plaatsen. Heerlijk om na het baantjes trekken even uit te rusten onder de kap. U creëert hiermee uw eigen binnenzwembad!

Niveko Plus Ontwerp, detail en compromisloze NIVEKO-kwaliteit

Dit zijn de belangrijkste motieven die ons hebben geïnspireerd en geleid tijdens de ontwikkeling van het NIVEKO Plus-concept.